Despre noi

Societatea noastra este o firmă de asistență daune, situată în municipiul Petroșani (jud. Hunedoara), care oferă servicii ce încep cu consiliere și asistență în recuperarea daunelor auto si la alte bunuri (inclusiv în instanță) pana la servicii de cumpărare a drepturilor litigioase născute din daune.

Noi avem ce nu au clienții societăților de asigurări în caz de daune: expertiză și experiență pentru a obține despăgubirea corectă, colaborând cu cei mai buni profesionisti implicati in recuperarea despagubirilor: experti tehnici, service-uri auto, avocați, consilieri juridici, mediatori, executori judecatoresti, notari etc.

Societatea noastră pune la dispoziție experți care îți pot prelua sarcina comunicării cu compania de asigurări și a derulării tuturor procedurilor pentru a obține despăgubirea maximală, fără ca beneficiarul principal, clientul, să miște un deget. Practic, de la momentul accidentului care a dus la distrugerea unui bun pentru care ai asigurare, tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne lași să ne facem treaba.

Apeland la serviciile noastre, veti avea alaturi de dumneavoastra o intreaga echipa de profesioniști, in care fiecare stie ce are de facut, gata sa va asiste cu toata priceperea si experienta de care dispune.

In  faza amiabila,  negociem cu societatile de asigurari, dar daca negocierile nu se finalizeaza in avantajul clientilor nostri, suntem gata sa  le  sustinem cauzele   in instantele de judecata.

De asemnea, ca urmare a unei analize atente a fiecărei solicitări, suntem în măsură a oferi păgubitului cumpărarea creanței deținute în contra asiguratorului, urmând ca noi să ne ocupăm de încasarea acestei creanțe de la asigurator, clientul recuperându-și astfel paguba înainte de finalizarea procedurilor de recuperare , deseori anevoioase și consumatoare de timp îndelungat.

noiembrie, 2018
L Ma Mi J V S D
     
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930